Coaching

BMWcoaching

Brainmanagement Mental Wellness (BMW) is een baanbrekende coachingsmethode gebaseerd op recent neurowetenschappelijk onderzoek. BMWcoaching werkt via de natuurlijke werking van je brein. Deze professionele coachingsmethode is zeer concreet, doeltreffend, krachtig en snel.

BMWcoaching bevrijdt en verrijkt je!

BMWcoaching bevrijdt je doordat het daadwerkelijk op diepgaand niveau je (onbewuste) blokkades elimineert en je je bewust wordt van de werking van je brein.
BMWcoaching verrijkt je doordat je inzicht, zelfkennis en bewustzijn al in een aantal sessies enorm toeneemt. De kwaliteit van je leven verbetert, je ervaart meer levensvreugde, -geluk en werkplezier.

BMWcoaching is zeer effectief bij o.a. stress, niet lekker in je vel zitten, moeheid, stemmingen, emoties, depressie, burn-out, spanningen, faalangst, besluiteloosheid, slecht slapen, verslaving, angsten en onverklaarbare (lichamelijke) klachten
De STC–coach werkt volgens een doorontwikkeld principe, op basis van zeer ruime ervaring die is gekoppeld aan een brede theoretische kennis. En kan dan ook snel resultaat boeken voor uw medewerker(s). Maar natuurlijk ook voor uzelf; als sparringpartner voor ideeën, klankbord en objectieve observator. Van buitenaf, met een verfrissende kijk op de zaken waar u vaak al zo lang of – al te – intensief mee bezig bent.

De STC–coach geeft inzicht in denken en doen, drijfveren voor en resultaten van dit gedrag. Hij stelt het vizier scherp: zorgt voor een duidelijke en effectieve focus, onmisbaar om resultaten positief te kunnen beïnvloeden.
Om in STC–termen te blijven: de coach zorgt ervoor dat uw diamant(en) wéér of juist intenser gaat fonkelen – zodat deze optimale mogelijkheden krijgt om uit te groeien tot een prachtige briljant.

kijk ook eens op www.bmwcoaching.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.