Workshop: Moeiteloos sterk

  • Wil je moeiteloos door je werkdag gaan en toch veel bereiken?
  • Wil je je eigen intuïtieve vermogens versterken en inzetten?
  • Wil je ongehinderd over al je talenten beschikken als het er op aan komt?
  • Wil je je verborgen blokkades ontdekken en onder controle krijgen?

‘Moeiteloos Sterk’ is gebaseerd op de synergie tussen het ‘Moeiteloos’ programma van Gerard Meerstadt en het ‘Focus’ programma van Jeroen Swiers, beide op zich al uniek.

Gerard laat je aan de hand van ontdekkingen uit de Nieuwe Wetenschappen ervaren op welke ingrijpende manieren je omgeving van invloed is op wie je nu bent. Als je ziet hoe het in elkaar zit kun je actief je eigen werkelijkheid beïnvloeden en een moeiteloze manier van leven en werken realiseren, waarin je met minder moeite veel meer bereikt. Gerard geeft je een introductie tot de veelbesproken Progressive Mental Alignment (PMA) methode. In de workshop begin je het effect direct al te ervaren.
Jeroen leert je technieken die worden gebruikt in Oosterse vechtsporten, waardoor je ziet hoe je de focus die daarin zo krachtig is kunt toepassen op je dagelijkse werkomgeving. Jeroen laat je dingen doen die je zelf niet voor mogelijk hield, als krachtig bewijs dat je veel meer kunt dan je denkt als je het geheim kent van focus. De combinatie van deze elkaar versterkende onderdelen maakt je helemaal klaar voor de komende opleving in de economie! Deze enerverende workshop duurt 2,5 uur en wordt op verschillende locaties en tijden gegeven.

De kosten bedragen €49,00 inclusief het nieuwe boek ‘Moeiteloos’ van Gerard Meerstadt ter waarde van €19,95. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken en individuele vragen te stellen aan Gerard en Jeroen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.